Lirik Lagu NDX AKA - Anti Kimcil Kimcil Club

08.20
Silahkan Nikmati Lirik NDX AKA Dengan Gratis Sobat Familia Semoga NDX Terus Berkarya !!
 Lirik Anti Kimcil Kimcil Club :
jamane jaman edan
kimcil jahat saiki mata duitan
rupo bagus wajah minus
setang bunder wes inceran
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

ora gelem prihatin
dijak mangan ning angkringan kowe isin
ada uang abang kau sayang
tak ada uang abang kau buang
tresnoku nggawe dompetku kelaran

cil cepet sadaro
sak tuluse tresno ora mandang bondho
cil cepet sadaro
bondho dunyo mati ra iso digowo
aku tak lungo golek tombo ati loro

Download Vidmate Aplikasi Untuk Download Film , Music, Anime, Game, Apps, Terlangkap

Lirik Lagu NDX AKA - Anti Kimcil Kimcil Club | Siswa Master | 5

Artikel Lainnya

Previous
Next Post »
Blogger
Pilih Sistem Komentar Yang Anda Sukai

Posting Komentar